De jury

Met trots presenteren we hieronder de juryleden die de ondernemer kiezen. Ga jij deze toppers overtuigen dat jij de beste ondernemer bent?

Waar letten ze op?

Hier vind je waarop de jury jou gaat uitdagen en hoe je jouw talent voor het voetlicht kunt brengen.  Daarmee wordt duidelijk hoe jij de winnaar van de eerste verkiezing kunt worden!

.

atilla zwwit

Atilla Kerpisci is concerndirecteur Marketing & Communicatie (M&C) bij de Universiteit Twente. Hij geeft leiding aan de organisatie van marketing en communicatie voor de hele UT.
Hij is deskundig op het gebied van branding en zal in de jury dan ook vanuit deze kant de selectie van de juiste kandidaat belichten.

wim zw wit vierkant

Wim Boomkamp is voorzitter van College van Bestuur van Saxion Hogescholen. Onder zijn leiding is Saxion in de afgelopen 10 jaar gegroeid naar een omvang van ruim 26.000 studenten. Hij  is bij uitstek een strateeg. Die strategische visie en het idee van 'leven lang leren'  zijn voor hem o.a. het referentiekader om de ondernemerskandidaten te selecteren.

hans zwwit

Hans Raanhuis is directievoorzitter van een grote Rabobank in Twente, de Rabobank Centraal Twente. Van oorsprong was hij Directeur Bedrijven. Hij heeft in zijn carriere dus al vele ondernemers ontmoet. Succesvol en niet succesvol. Deze ervaring neemt hij mee in de Talenting Twente jury.

martin nieuwmeijer

Martin Nieuwmeijer is oprichter en grootaandeelhouder van Flexxolutions met vestigingen in Nederland en Duitsland. Hij nam 6 jaar geleden het besluit zijn eigen onderneming te starten en is daar zeer succesvol in. Hij gelooft in eigen initiatief en het gunnen van kansen aan (jong) ondernemerstalent.

regina (1)

Regina Nieuwmeijer heeft als Zakenvrouw van Twente 2012/2013 het trainingsbureau XL10 in 15 jaar groot gemaakt en kortgeleden verkocht. Vanuit deze intensieve ondernemers- en ontwikkelervaring gecombineerd met haar eigen ontwikkeling in de TSM MBA deeltijdstudie heeft ze geleerd talent te herkennen en versneld te laten ontwikkelen op skills en resultaat.