Ondernemer worden in één van de Talentgroep bedrijven?

Dat kan! Stuur een mail of bel ons. Wij kijken niet per se naar je diploma's maar wel naar je proactieve persoonlijkheid, doelgerichtheid en lol om iets van een van onze (en jouw!) bedrijven te maken.

ben-rosett-10614

Hoe?

Het idee van een soort 'idols' hebben we achter ons gelaten. Het lijkt voor veel van de komende ondernemers een te spannend proces te zijn.

Het is nog makkelijker geworden. Je gaat gewoon het gesprek aan met Martin, Christian en Regina. Als nieuwe ondernemer bij Talentgroep Twente mag je laten zien of je werkelijk de ondernemerskwaliteiten weet in te zetten en het bedrijf tot bloei weet te brengen. Dit doe je niet enkel als werknemer, maar de job bestaat ook uit een pakket aandelen en dat levert dus - als je het goed doet - lol én geld op!

Aan welk avontuur begin je?

het begint met lef

Waar word je directeur/aandeelhouder?

Dat is afhankelijk van het beschikbare bedrijf op dit moment. Hieronder vind je de bedrijven die tot nu toe tot de Talentgroep Twente behoren. Voor de Talentgroep is een aantal criteria van toepassing om bedrijven aan te kopen.

Welk percentage aandelen je precies ontvangt is verschillend per bedrijf. De waarde van de bedrijven die we toevoegen, is namelijk telkens verschillend.

Toetreden tot de groep betekent samen werken, samen leren en samen gas geven op ondernemerschap!

Criteria voor aankoop bedrijven

  1. Gevestigd in of te verhuizen naar de regio Twente
  2. Mogelijkheid bieden tot (duurzame of inclusieve) werkgelegenheid
  3. Elkaar aanvullen, liefst met een technologisch tintje

Wat betekent dit voor jou?
Dat je echt zelf je eigen bedrijf gaat runnen !

Als jij overweegt je op te geven, dan is onderstaande belangrijk voor jou om te weten:

Criteria om mee te doen:

  1. Je wilt in Twente werken en komt bij voorkeur uit of naar deze regio
  2. Je wilt jezelf openstellen om naar je eigen leiderschap en ondernemerschap te kijken. Je durft in de spiegel te kijken
  3. Je wilt een proactieve bijdrage leveren aan het versterken van het bedrijf én de groep én aan het leerproces van je mede-ondernemers
  4. Je wilt een bijdrage leveren aan inclusief/duurzaam ondernemen

Hiermee accepteer o.a. dat je niet altijd voor de snelle winst kunt gaan, maar voor de lange termijn gezondheid van je bedrijf, omgeving en mensen.

Wij creëren drinkwater.

Wij bieden diverse oplossingen die het ecologisch en economisch mogelijk om oppervlaktewater te zuiveren tot schoon drinkwater door het gebruik van hoogwaardige producten, die kostenefficiënt, het aanbieden van autonome oplossingen en in stand houden van het gebruik van chemicaliën.

Wij creëren mist.

Al 25 jaar specialist in mistsystemen en koploper op het gebied van kwaliteit, kennis, innovatie en ontwikkeling. Wij realiseren op maat gemaakte oplossingen, geheel geoptimaliseerd voor uw specifieke behoefte. Met een gemiddelde kleinste druppelgrootte is Reldair in staat om bij een laag vochtdeficiet, efficiënt te verdampen. Reldair heeft als enige producent referenties waar systemen al 25 jaar werken en geeft als enige producent vijf jaar garantie op de gemiddelde druppelgrootte.

Totaaloplossingen in doseren

Voor een gezonde bedrijfsvoering is het o.a. in de agrarische wereld, maar feitelijk in elke industrie essentieel dat je voldoet aan de regelgeving en dat jijzelf, jouw bedrijf, je dieren en je omgeving gezond zijn. Alleen dan kun je een gezond renderend bedrijf draaien. Atec Solutions helpt je daar graag bij. Onze totaaloplossingen vinden hun toepassing in de veehouderij, waterbehandeling, metaalbewerking, houtbehandeling, geurbestrijding, voedingsmiddelenindustrie etc.

Totaaloplossingen in doseren

Veha Plastics introduceerde in 2002 de Dosatron doseerpomp in Nederland. Dosatron is marktleider op het gebied van watergestuurde - niet electrische - pompen. Deze unieke producten vinden meer een meer afzet bij de moderne tuinbouw- en industriële bedrijven.

Van oorsprong zijn wij als groothandel voor de tuinbouw gespecialiseerd in buisleiding systemen, zoals regenleiding, sproeiers voor zowel binnen- als buitenberegening, magneetventielen en druppelbevloeiing voor de binnenlandse markt en tevens export.

Wij zijn doorlopend op zoek naar mensen die ondernemer willen worden.