Ondernemerscoaching

Wij geloven dat we samen (veel) sneller ontwikkelen!

Kennis delen en samen groeien

Deze sprekers zou je maar zo tegen kunnen komen

Zie verder de pagina kennisdeling.

Schermafbeelding 2017-02-28 om 20.21.20
20160921-ABBI4218

Jouw coach op persoonlijke ontwikkeling,
Regina Nieuwmeijer

Regina is ondernemer sinds 2000. Zij is jarenlang directeur/eigenaar geweest van een trainings- en opleidngsbedrijf. Zij is daarom zowel bekend met het ondernemersvak als met de ontwikkeling van leiders en managers. Zij is voor jou je coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling..

Voor jou betekent dit

Dat je regelmatig in de spiegel kijkt, op positieve wijze wordt geconfronteerd met jezelf, je eigen gedrag en keuzes. Dat je reflecteert op jouw eigen stappen voorwaarts en dat jou de kans wordt geboden samen met de andere ondernemers te leren wat je op 'school' niet leert of hebt geleerd.

Jouw coach op technisch ondernemerschap, Martin Nieuwmeijer

Martin is een door de wol geverfde ondernemer die in een kort aantal jaren een succesvolle onderneming heeft opgzet. Als geen ander kan hij je de slimme manieren leren om overzicht te krijgen op personeels-, financieel en juridisch vlak. Daarnaast is hij een echte innoverende 'techneut' en wordt niet afgeleid door details. Hij neemt geen blad voor de mond en kan scherp zijn in zijn feedback, maar altijd vanuit de 'leerstand' ingegeven.

Voor jou betekent dit

Dat je naast op de 'vorm' ook op inhoud wordt aangescherpt. Hierdoor ben je in staat snelle stappen te maken in je resultaatgerichte en op feiten en cijfers gebaseerde ondernemerschap.

martin nieuwmeijer

Face the brutal facts

uit 'Good to Great' (Collins, 2001)